2019. július 19., péntek

Gyógyulás - A mástól várt feloldozás - GYAKORLAT





Életünk során sok helyzetet, leckét kapunk mondhatnánk tesztnek is. Tudnunk kell ezek a leckék, helyzetek mind – mind saját kivetüléseink, megéléseink eredményei. Dolgunk pusztán abból áll, hogy e helyzetekből tanuljunk építsük személyiségünket. Választhatunk:  belemegyünk a drámába ezáltal megszenvedjük azt vagy  hátra lépünk és bizonyos távolságból kívánjuk szemlélni a történéseket.

A második a követendő, de nehezebb sokunk számára, e kis elmegyakorlat segíthet a megvalósításban:

Képzeljük azt: a tengerben állunk mely kék-zöld ragyogással vesz minket körül. Óriási nyugalom amit érzünk. A víz még csendes, de lassan apró fodrozódás látszik már a felszínen.
A pici hullámok kellemesen ringatják testünket és jönnek, érkeznek az egyre nagyobb vízbuckák melyek körülvesznek minket. NEM ÁLLUNK ELLENT, rábízzuk magunkat a ringató, selymes energiákra. A tenger most felébred; testünket nagyobb erővel mozgatja. A sodrás fokozódik, hogy megmaradjunk a felszínen kénytelenek vagyunk megvetni lábainkat, de még így is egy ritmusban hajladozunk ebben a tengertáncban!
A víz kissé már viharos, mégis a nyugalommal szemlélt természeti erők tombolása kissé távolinak, inkább érdekes megélésnek tűnnek számunkra. Hagyjuk összemosódni energiánkat az Őserőével …s így ez lassan, szépen elcsendesül. 
Immár megélhetjük ugyanazt a békét mely születésünk előtti 9 hónapot jellemezte….az Anyaméhben ringatózó, szeretetteljes létezést, védettséget.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése