2019. szeptember 2., hétfő

A színek rezgésemelő hatása


Ha elmerülsz a spiritualitásban sok tévút között néha rátalálsz egy - egy csodás segítségre is. A titok mindig az egyszerűségben rejlik. Vedd számba azokat  amiket magad körül látsz? 
Mik azok, amik minden nap minden percében körülvesznek, körülölelik létedet? 
A levegő, a növények, állatok, a hangok és pl. a színek! Tehát a legkézenfekvőbb dolgok a legnagyobb segítőid, a Forrás az orrod elé tolja a választ.

Ha körbenézel a világban, a tudatosságban élőknél ordít a megoldás pl. India! Vajon miért járnak az emberek a nyugati izlés szerint "rikító" ruhákban? Valójában CSODÁLATOS SZÍNEKET vesznek föl minden áldott nap. 






Gondolkodtál már ennek jelentőségén? A színek - mint sok szakirodalom is említi - gyógyító erejűek. India rendkívül spirituális és tudatos ország, tehát nem véletlen az öltözködés sem náluk. Emellett Ünnepeik között is van erre utaló eseményük. Ilyen a Holi tavaszköszöntő fesztivál melyben konkrétan gyönyörű színekben pompázó porral öntik le egymást az emberek.






















A színkavalkád nagyban emeli a résztvevők REZGÉSÉT! 



A  színek intenzívebb használatával jelentős javulás tapasztalható saját kőzérzetünkben és ez kihat a környezetünkre is!

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése