2021. április 18., vasárnap

RENDHAGYÓ SPIRITUÁLIS KISSZÓTÁR - MINDEN TUDÁS BENNED VAN!!! (folyamatosan tölteni fogok bele,nézd újra néha ha érdekel)











Nos, száraz felsorolás helyett itt a gondolataimat is olvashatod, meglátásaim ahogy mindenkié, saját tapasztaláson alapulnak. 


- CSEND amikor elkezded a belső munkákat magadon, akkor fogsz rájönni, hogy a csend körülötted, majd benned aranyat ér. Így jutsz el a felismerésekhez, az összefüggések felfedezéséhez, megértéséhez. Minden mindennel kapcsolódik s ez sokkal szebb mint hihetnéd. A csended megtalálása valódi ünnep lesz számodra, átalakulásod első nagy lépéseként.


- VÉGTELEN JEL 


- ez a jel legutoljára a szerencséről szól. Saját végtelenséged, önön örökkévaló létezésed jele ez, mely jelzi pl. a halhatatlan lelkedet is.


 

 - ÖNVALÓ AZ AUTENTIKUS ÉN  képessége, a  legfontosabbak közé helyezném. Amikor valóban Önmagadat adod, ahogy mondani szoktuk akkor éled meg igazán a LÉTEZÉSEDET. Az elhagyott akár apró hazugságok, felvett álarcok még ha pillanatra is, pózok és szerepek 

TÖRLÉSE. Nem azt mondtam, hogy könnyű lesz, de helyénvaló és az egyetlen út melyen helyes irányba mész. Így leszel HITELES és A VALÓDI ÖNMAGAD! ...???

Igen, igazi, valódi amilyennek Isten megteremtett. Hogyan is kapcsolódnál Őhozzá megint amíg nem vagy Önmagad?

  

 - REZGÉSSZINT EMELÉSE - Jóhír, hogy sok módja van, DE MINDEGYIK MUNKÁT IGÉNYEL. Csak röviden hát:

 - étkezés (könnyített, energetikailag tiszta, fénnyel teli ételek - amiket a Nap érlel pl. gyümölcsök)

 - szép,békés és harmónikus zenék hallgatása

erről bővebben csak beírod a keresőbe és ami JÓLESIK azt hallgasd

 - no persze a Hangtálak is!

 - zenei, így egy Orgonakoncert pl.

 - tánc

 - túrázás

 - vízparti pihenés

 - növények, virágok látványa, közelükben lenni

 - a kertészkedés

 - a földművelés 

 - kristályok

 -  rajz, festés vagy egyéb kreatív foglalkozás, ami megnyugtat és örömmel tölt el

 - szeretteiddel való beszélgetések...stb.stb. és

 - a legnagyobb rezgésemelő a SZERETET!


- SZERETET - ez az a szó melyet leginkább félre értetek, ha mondogatod még nem lesz feltétlenül igaz. Ha sokszor használod, az nem segít, nem változtat semmin, nem egy varázsszó, amíg elfedi a lelkedben dúló haragot, bántalmakat..., Ha még háborog a szíved és kétségeid vannak akkor tisztítsd magad, bocsáss meg magadnak és másoknak.

BOCSÁSS MEG MINDENÉRT és ez itt a neheze. Ha a megbocsátás megtörtént AKKOR lesz/lehet igaz. A szeretet DEFINÍCIÓJA pedig: tulajdonképpen MINDEN AMI KÖRÜLVESZ. Te is abból vagy amint levetetted magadról az álarcokat. 

- ALÁZAT kontra MEGALÁZKODÁS (nagy csapda) - hajajj, ezt bizony jól összekutyuljuk sokszor. A megalázkodás önmagad tiszteletben NEM TARTÁSA,  a másik ember vagy egy jónak ítélt ügy összes szeszélye előtt meghajlás, mások  kiszolgálása érdekében. Az ALÁZAT ezzel szemben önmagad MEGHALADÁSA,  EGY felsőbb jó és a KÖZÖSSÉGI JÓ érdekében és egyenes derékkal teszed!

- BELSŐ MUNKA - ez a fenti szóhoz is szorosan kapcsolódik. Bármilyen fejlődést szeretnél magadban ez az alapja. Amíg tombol az egód semmire nem mész. Alázattal kell magad felé fordulni és nagyon őszintén kielemezni mi az amiken változtatnod kell. Igen többesszám, mert sajnos nagyon sok rétegben rakódott ránk a negatív viselkedési forma. Egyénileg mindenkinél más és más. Ezért Te tudod igazából és nem a mindenféle idegennyelvű tanfolyamokat hirdetgető „nagymesterek“, és nem az egyéb spiri csudabudák. Nekik is magukat kell, hogy megformálják, tisztítsák, átalakítsák.


- ENERGIATEST TISZTÍTÁSA - a belső munka csakis így lehet teljes. Amikor tisztálkodsz, zuhanyzol akkor a fizikai testedet tisztítod meg. A mentális, asztrál, finomtest ...stb tested is tisztítást igényelnek. Teljesen értelmetlen imádkoznod, egyéb szellemi munkát végezned amíg negatív energia netán egyéb van a testeidben. Miért? Mert nem lesz a megfelelő rezgésszinten ergo nem jut el a Címzetthez! A negatívat összeszedheted bárhol, akár járműveken, utcán, de egy szerettedtől is hiszen sok negatív energiát mi magunk gerjesztünk. Egy mérgelődös, dühös mondat s máris ott a tisztítanivaló. Persze Te magad úgyanígy generálod, minden gondolatod számít ezért kell nagyon odafigyelned magadra is. Tehát tisztítsd magad minél többször úgyis érezni fogod amikor kell. A hogyan után kutass! Minden információ elér minket ha szeretnénk és megfelelő ideig akarjuk! Tehát megteremtjük a válaszokat.

 

- GONDOLATI KONTROLL - ezt csak beszúrom ide a fenti téma miatt, mert annyira lényeges. Mondhatni ezen múlik minden. Most nem megyek bele, hogy tudatoddal teremted a valóságodat, de így van. TEHÁT ÜGYELJ MINDEN GONDOLATODRA.

 

 

- EGO - ha már itt tartunk, akkor tudod ezt levetni. Mikor történik meg? Amikor megfelelő alázattalfordulsz magad és mások felé. MINDENKI FELÉ. Amikor MÁR KÉPES VAGY ÉS odaállsz a hajléktalan elé s megkérded minben segíthetsz neki vagy legalább meghallgatod, emberszámba veszed, megdobban a szíved ha egy kéregetőre nézel.....  Érezni fogod amint energetikailag tiszta vagy, HOGY KI AZ aki tényleg gondban van, hiányt szenved!  Pesze EGO még többet takar hiszen amikor különlegesnek érzed magad, ki akarsz tűnni és minden áron több akarsz lenni a többieknél az is ő. Csak irányítani akar s ezt kell felülírnod!

  

-ÍTÉLKEZÉS- Nos ez a legfontosabb AZONNAL HAGYD EL! A legnehezebb is hiszen SZÁNDÉKOSAN erre építették egész világunkat külső és belső ítéletekre. A legnagyobb csapda, mássz ki belőle.

Mindegy mit hord a másik és te, hogyan néz ki, tehetős e vagy nem. A külső egy álca a "színházi darab" része melyben itt vagyunk mind.

Mindegy hogyan viselkedik veled a másik ember az az Ő feladata lesz, Ő számol el vele! Sose tudhatod milyen terheket cipel, így legjobb ha nem mégy bele.

Magadat kell tanítanod, és a könyörületet, megértést,TOLERANCIÁT, a másik ember tiszteletét kell gyakorolnod. 

 

- ÉS MÉGEGYSZER az EGO - MI IS EZ? Amikor sokat dolgoztál már magadon és úgy érzed rendben vagy. Belül és a világgal szemben akkor jön elő megint. Akkor érzed a késztetést, hogy kinyilatkoztasd milyen szuper vagy mit csináltál és mennyire készen vagy. S akkor ülj le újra és gondold át. Jól haladsz már csak újra kell gondolnod és ez szorosan az ítélkezéssel függ össze. Kit érdekel mit gondolnak rólad? Miért akarod, hogy más tudja? Esetleg Te úgy érzed jobban haladsz, Te ügyesebb, okosabb vagy, s ezt szeretnéd kihangsúlyozni??? No kérem ez az EGO , ne hagyd, hogy visszatérjen. Egyetlen lénynek kell tudni mi van benned ott belül, Magadnak! TE hogy érzed magad, nyilván jobban hisz elhagytad a sok hülyeséget ami lefelé húzott. Hogy a másik nem tud róla? Nemis kell, hamarosan eljön az idő amikor mindenki ÉREZNI FOGJA A MÁSIKON HOL TART!

Ez lesz az, ami összeigazítja majd a Közösségeket.

Bizony ez közelít felénk és nem lesz - már most is így van csak sokan nem érzik - szóval nem lesz hova bújni annak aki nem vállalja fel önmagát. Akkor végeztél az EGOval ha rájössz mindenki EGY, tehát törekszel az EGYség megteremtésére.

 

 Mivel érezni fogjuk egymás energiaszintjét automatikusan azokat fogod vonzani akik hozzád hasonló szinten tartanak. Már most is erőteljesen cserélődnek körülöttünk az emberek / MOST "választják el az ocsút a búzától"/  ez igen fájó lehet egy közelebbi barát vagy családtag esetében, de mindenki oda helyeződik amit vállalt! Gondolj erre, szabad akarat van így amit leszületésünkkor elvállaltunk az most megtörténik. S így lesz mindenki a maga útján. Tiszteletben kell ezt tartanunk és a szereteten át nézve abszolút megnyugtató, hogy mindenkiről gondoskodnak. Van aki meghal, mert ezt választotta, igen sokan hagyják most el a bolygót. Ez az utuk része, sokan vissza akarnak jönni ide az Aranykort látni így újra leszületnek. Csodálatos, hogy ezt megtehetik. 


- VÍZ  Igen a tiszta vízfogyasztása rendkívül fontos, hisz abból vagy. Testünk kb. 80% víz ezért is van ha nem iszol eleget fejfájás és nagyon sok egyéb tünet jelentkezhet.Úgy kezeld tehát akár a levegőt, ALAP! Tiszta víz kell! Annyi dologra elfolyatjuk az anyagiakat, erre nem szabad sajnálni. Lehet egy rézkancsó - a réz ősi tisztító módszer, leszáll az aljára a szennyezék csak azt kell kiönteni. Lehet víztisztító kancsó, és egyéb csapra, hálózatra szerelhető is a rendelkezésedre áll. A kancsóban tárolt vizedet pedig programozhatod szavakkal, pl szeretet, béke, egészség, harmónia. A palackra ragasztva hatni fog. Tehetsz bele pl. rózsakavarcot, szeretetet közvetít és finom lágy vized lesz. Ametiszttel pedig energiát adsz neki. A kristályokat viszont nem kell külön beprogramozni! A kristályok a Földből származnak, megvan mindegyiknek a maga feladata, programja. Természetesen megtisztított kristályt tegyél a vízbe. 


 - Emberi tested SEJTJEI - igen, milliárd és milliárd sejtről beszélünk, napi cserélődésben és....a lényeg: mind hallgat RÁD. (KRYON üzeneteiben találsz erről bővebb leiratot )Beszélj hozzájuk, ha nem vagy jól, ha jól érzed magad, napi szinten. Tartsd velük a kapcsolatot! Kérj tőlük és megkapod. Próbáld csak ki és jelezni fognak. Kérheted, hogy gyógyuljanak pl." legyen itt és most minden sejtem épp és egészséges" 

Csak akkor tedd ha őszintén hiszel benne! MINDEN CSAK HITTEL MŰKÖDIK így állj hát hozzá. Mert érzik, tudják igaz e a szándékod. Ki ismerne Téged jobban ha nem Ők? 


 - LÉLEK -  



A lélek a mindenkori testedben lakó halhatatlan részed. Lényeged.

Amikor távozol a Földről leveted a jelenlegi "ruhád" - tested és visszatérsz a teremtés számodra fenntartott részébe. Ennek a helynek körülményei mindenkori fejlődési szinteddel simulnak össze. Tartalmazzák mindazt a tanulási folyamatot amire épp akkor szükséged van. Ezt sokan halálnak nevezik. Nincs ebben semmiféle büntetés. Fejlődésünk része a Földön eltöltött életünk is. Akár egy akár sok leszületés legyen. Így fejlődik a lélek és kap, vállal egyre komolyabb feladatokat. S amikor készen állsz rá,  "új küldetésre" indulsz. Vagy a Földre vagy más bolygóra. Rábólintasz a szerződésre - mindig előre tudod mit vállalsz! - és leszületsz. A lélek más - más testet öltve folytatja útját. Amikor egy "küldetés" sikeres, jól végezted dolgodat leszületésed idején akkor szintet léphetsz. Ha úgy döntenek az Égiek.


KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK - ki hogy nevezi őket.

Személyesen napi szinten használom, ajánlom, imádom őket. Csodálatos segítőink itt a Földön, a Földből!

Akár csiszolt, nyers formában vagy elixírként elkészítve csodálatos gyógyítók.

Ez nem az a hely ahol felsorolnám a millió szép és erős tulajdonságokkal megáldott fajtákat, de tudni érdemes, hogy nincs szükségük programozásra. Mindegyikük SAJÁT PROGRAMMAL van ellátva a Földünk ÁLTAL. Hinnünk kell benne, hogy törődnek velünk és ellátnak mindennel amire szükségünk van itt a Földi úton. S HOGY AMIT ÍGY KAPUNK AZ TELJES és TÖKÉLETES! Mert ÍGY IS VAN! Tisztítani viszont fontos őket ezt -  mivel sok ásvány nem bírja a vizet - legjobb egy másik ásvány segítségét kérni: KARNEOL ami alaposan megtisztítja őket. Ha van hangtálad az is megfelelő. A beszerzésükkor hagyatkozz megérzéseidre, ami vonzza a tekinteted netán már meg is fogtad...Ő kell neked. Kárt soha nem okoznak, azt kell használni amelyik jólesik.  


- GYÓGYNŐVÉNYEK 



- rengeteg van belőlük, lassan visszatérnek teljes jogúan az életünkbe. Gondosan kiválasztva, elkészítve, mellékhatások nélkül gyógyítják a szervezeted. Mondtam már, hogy SZERETVE VAGYUNK? :) 

NÉZZ CSAK KÖRÜL OLYAN GONDOSKODÁSBAN VAN RÉSZÜNK E BOLYGÓN, HOGY AZ EGY CSODA!!!


HARMADIK SZEM (homlok csakra) - megnyitása!?? ...lehet nem fog tetszeni, de teljesen felesleges erőltetni gyakorlással, különféle "okos hókuszpókusszal". Minden az ISTENI REND szerint zajlik. Akkor lesz nyitva ha készen állsz rá, HA ITT AZ IDEJE! Ez mindenkinél más, függ attól milyen fejlődési szinten vagy. Ne akard előbb! Hidd el az Égiek csupán védenek ezzel, nem örülnél ha a 3. szemed hirtelen kinyílna és sok más forma és információ  mellett a negatív lényeket látnád az arcodba lihegni...mert aki lát az LÁT! ...szóval VIGYÁZZ MIT KÍVÁNSZ....Ugyanez a helyzet a Merkabáddal is. 


- MERKABA


- Két piramis az ábra szerinti elrendezésben. Itt láthatod, amikor működik mindkettő ellentétes irányba forog. Ez az emberi DNS kvantummezeje, az aktivált energiameződ. MAJD... Ha megérett rá a tudatod. Ha agyon meditálod magad, akkor se fog menni előbb mint amikor ITT AZ IDEJE.  Siettetni  - bárki mást mond - nem lehet.


- FÉNYTEST törekvéseid gyümölcse. Összes testeid mentális, asztrál, fizikai...stb közül ez a legfontosabb és mely előrevisz téged jelenlegi fejlődésedben. Igen jól gondolod, a régi időkben a Szentek feje körül már ezt ábrázolták. Mindenkinek van ilyen.  Hogy kialakulhasson, be kell illesztened a napjaidba: 

energiatest rendszeres tisztítása, 

földelés! naponta

vegetáriánus étrend,

meditáció/belső csended avagy napi kapcsolat a Forrással,  

mindenki felé türelemmel, alázattal fordulás a mindenki EGY megértése és persze

legyen HITED! AMÍG NEM HISZEL MAGADBAN ÉS A VÁLTOZÁSBAN addig törekvésed nem lesz eredményes.


TÜRELEM bár nem ideillőnek tűnik, mégis  nagyon lényeges. Minden akkor ér el amikor KELL. 


- VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS - szóval a NEM HÚSEVŐ.

Hogy jön ez ide? Nagyon is része a fejlődésednek.

Hangsúlyozom ez is saját döntés, de azért írom le, mert sokan nem tudják, hogy összefügg. Elsődleges, hogy minden állatnak lelke van tehát szeretné élni szabadon az életét ahelyett, hogy apró ketrecekbe zárnák és a tojásáért, tejéért, húsáért tömnék eledellel. Rövidke szenvedéssel teli élete végén pedig egyszerüen levágnák hogy a félelemmel teli húsát megegyék. Ugyanis ők is érzik, kristálytisztán hogy a rabságuk valami még rosszabbal végződik. A másik körülmény, a félelem rezgésekkel teli húsa nem igazán tesz jót annak aki elfogyasztja.

Természetesen megteheted, hogy szalonnával, hússal tömöd a bendődet, vagy amit leggyakrabban mondotok "csak egy kis csirkét eszem", de akkor nem te vagy akinek ezt az írást szánták. A másik körülmény, hogy a hússal, hallal, tojással teli emberi szervezet alkalmatlan a felemelkedésre. Egyszerűen nem tudsz így fejlődni, mert ezek alacsony rezgésen tartanak. Röviden a fénytest így nem alakulhat ki.

Lehet választani tehát.  

Visszatérve amit jelenleg az állatokkal/is művelünk az a környezetünk kizsákmányolása. Erről nagyon gyorsan le kell állnunk. Rengeteg ajándékot, kincset ad nekünk a Föld csak látni kell hol a határ. S azt nem átlépve is boldogan és elégedetten élhetünk itt EGYÜTT.

 Ugyanis a Szeretet, Boldogság, Béke, Harmónia igen fontos a Világunkban és ezért törekednünk kell EGYenként is, hogy megvalósulhasson.

  


Remélem segíthettem ebben, ha kérdésetek van nyugodtan keressetek meg.

Szeretettel!

aranka nijaa’elena horváth




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése