2020. december 6., vasárnap

A Fényünk emelése - 5Dimenzióval kapcsolódás



Dimenzióváltás történik ez tudományos tény. Ha szeretnéd megtapasztalni a könnyebb létet, az 5D - t,  íme néhány tanács.
Hogyan emelheted a Fényed, hogyan lehetne gyorsan és hatékonyan integrálni a testbe a fényt, ezáltal emelni a rezgészszinted?  

A hangsúly az elfogadáson van. Fogadd el, hogy jelenleg egész Földünk  változóban van és rajta TE IS! Használd ki, hogy minden változik, légy kíváncsi és nyitott. Szabad akarat van, nem kell ezt tenned, de akkor marad minden a régiben számodra. 

Ha úgy döntesz,  - szándékodban áll - hogy fejlődni szeretnél, hogy elhagynád a szenvedéseket,hogy megéld itt az igazi SZERETETET, Békét, Harmóniát, Boldogságot a Földön akkor

Fejezd be az ítélkezést, másokkal és magaddal szemben! Foglalkozz olyan dolgokkal amit szeretsz, munkák amiket szívesen végzel,  - és amivel a kenyérrevalót keresed abban találd meg a jót! - ez mind emeli a rezgésedet. Nyilván nem lehet egésznap számunkra kedves dolgokkal foglalkozni, de találj rá időt. 

Bármi amire a TELJES FIGYELMEDET TESZED, BELEFELEDKEZEL,  EMEL TÉGED! 

Lehet ez kerti munka, festés, rajzolás, kézimunka, gyermekeiddel való játék, vagy csak a gyermekek önfeledt játékának szemlélése, olvasás, zene hallgatás...takarítás is akár! Utoljára javaslom a meditációt, mert sokan óckodnak tőle. Pedig rendkívül lényeges, hisz ilyenkor "dobod ki" elmédből a "szemetet" a zavaró, betolakodó gondolattömeget!!! 
 
A sorrend viszont fontos:

1. tisztítsd le energia testedet NAPI SZINTEN
2. jöhet a kikapcsoló tevékenység bármelyike

Mi javasolt még:
 -  igyál tiszta vizet ( a csapvíz nem az!)
 -  egyél a napsugaraival nevelkedett, fénnyel telt ételt ez szinte kizárólag a gyümölcs vagy a föld felett  nevelkedett zöldség és nagyobb mennyiséget inkább NYERSEN!, igen a húst, halat, tojást kihagytam, ha emelkedni szeretnél , tedd Te is ezt. (amikor azt mondod, én csak egy kis csirkét, szalonnát...stb eszem, lemondasz a fejletebb tudatállapotodról! Nincs kompromisszum!!!) 

A test ezektől az ételektől az alacsonyabb rezgéstartományban reked!

 -  kapcsolódj a természethez, napi szinten egy séta, rengeteg parkunk van bele kell férjen! Érints meg egy fát, érezd a belőle áradó jótékony energiát, szívd be a friss levegőt!
 
A természet amúgy is szó nélkül segít minket ahol tud, a napfény símogatja a bőröd, a szél kifújja az aurádból a negativitást,(észre sem veszed igaz?) az eső - ha mered és kiállsz rá - lemossa a szennyeződést rólad.... 
 - legyen mindennap Énidőd - lehet hivatkozni arra, hogy nincs rá időd - akkor pedig még nem szereted magadat eléggé, tehát nem állsz készen. 

 - az utolsó egyben a legfontosabb, engedd el a FÉLELMET  - mindentől, bármitől, számlák, csekkek, pénz hajszolása, kapcsolatok, bármi ami szorongást, félelmet kelt benned, vagy rossz érzést - azt ENGEDD EL!  A félelem az ami igazán gátol a rezgésemelkedésben, a médiák, hírek napi nézése, hallgatása, ami mára csupa negatív hírből áll. Hiába gondolod, hogy nem hat rád mégis óriási gátakat emel. 

Az 5D - hez való kapcsolódás kizárólag akkor valósítható meg, ha a rezgésszámod emelkedik. 
Az alsó határ a szeretet 528 Hrz !

Nem kell méricskélned, ha megfelelően irányítod a napjaid egyre jobban érzed majd magad és már el is érted!

Várunk RÁD!
aranka níjaa'elena horváth








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése